Hotelul Arieș îți oferă experiența completă: ospitalitate, SPA, camere elegante și confortabile, restaurant și bar, toate într-un cadru cu adevărat binecuvântat de natură, cu o mulțime de obiective turistice în apropiere.

Fie că ești pasionat de sporturile de iarnă sau dorești doar să explorezi frumusețea Munților Apuseni, Hotel Arieș te întâmpina cu ospitalitate și servicii de înaltă calitate!

Situat în satul de vacanța Vârtop, județul Bihor, la granița cu Arieșeni, județul Alba, locația se află la doar 400m de pârtia de ski Vârtop, 10 km de Peștera Scărisoara și 11 km de Cascada Evantai.

 Camerele au un design elegant și rafinat, fiind dotate cu TV, linie telefonică internațională, internet, baie proprie, prosoape și uscător de păr!

  Hotelul dispune de o capacitate de 30 de camere, dintre care:
▪️ 25 camere matrimoniale
▪️ 3 camere matrimoniale deluxe cu jacuzzi
▪️ 2 apartamente

Facilitați:

▪️ centru wellness
▪️ restaurant
▪️ bar
▪️ parcare supravegheată
▪️ punct de informare turistică
▪️ seif la recepție
▪️ boardgames
▪️ lift
▪️ mansardă utilată cu canapele confortabile și videoproiector
▪️ saună cu dispozitiv infraroșu în apartamente
▪️ balcoane cu view spectaculos

Te invităm să te relaxezi la centrul wellness din cadrul hotelului, unde îți punem la dispoziție piscină încălzită, saună umedă, saună uscată și salină.

Hotel Arieș dispune și de un restaurant cu 60 de locuri, unde poți organiza evenimente și te poți delecta cu specialități tradiționale!

Dorești să ne vizitezi?

Unde ne găsiți ?